2.0 : OVER ONS 

De Spartastappers Ardooie VZW hebben in 1999 Ardooie als thuisbasis gekozen. De club telt in 2023: 581 leden. Het doel van onze vereniging is om op recreatieve wijze het wandelen voor jong en oud te promoten. Iedereen kan naar eigen mogelijkheden op stap gaan voor een korte of lange afstand. Waar je start, komt je automatisch terug, dit nadat je genoten hebt van het mooiste wat de streek te bieden heeft. Wandelen in clubverband is ook een sociaal gebeuren waar je heel wat vrienden kan maken en je al vlug een babbel kan slaan op één van de rustposten onderweg. Bovendien is het ook een gezonde sport zonder opgelegde prestatiedrang. Je kan in de vrije natuur op je eigen tempo genieten. In onze club is er geen competitie. Wel waarderen we de prestaties van onze wandelaars door deze te belonen met kortingsbonnen, die men kan gebruiken op onze nevenactiviteiten. Als club zorgen we jaarlijks voor enkele busreizen naar een mooi wandelevenement wat verder van huis; er is tevens minstens tweejaarlijks een meerdaagse zorgeloze vakantiereis waar wandelen centraal staat. Ook voor randactiviteiten op ieders maat wordt gezorgd. Het jaarlijks clubfeest is een vaste afspraak.

De club wordt in goede banen geleid door 5 bestuursleden. Om de clubleden dit alles te kunnen bieden, organiseren we ook in 2024 een zestal wandelingen, vier busreizen en een meerdaagse reis naar de Champagnestreek en daarvoor kunnen we rekenen op talrijke medewerkers, die we zeer dankbaar zijn en ook graag belonen voor hun inspanningen.

In 2024 bestaan we ook 25 jaar en dit zullen we in de kijker plaatsen met een receptie- en dia-avond. daarnaast leggen we onze leden extra in de watten door ze te belonen voor hun wandelinspanningen.

MEER over onze CLUBGESCHIEDENIS lees je op pagina 2.1: klik hier 

MEER over ons BESTUUR lees je op pagina 2.2: klik hier 


copyright: 2015: Alle rechten voorbehouden Spartastappers Ardooie