4.0 : LEDENWERKING

MEDEWERKING OP ONZE WANDELTOCHTEN.

Als bestuur zijn we gelukkig dat we iedere keer kunnen rekenen op een grote groep medewerkers om onze eigen organisaties tot stand te brengen en te maken dat de deelnemers het naar hun zin hebben als ze in Ardooie komen wandelen. Niet alleen de dag van de organisatie zelf zijn deze mensen paraat, maar ook voordien, bij het uitpijlen en gereedzetten van de zalen en achteraf, bij de opkuis, kunnen we op hen rekenen. Wie geïnteresseerd is kan steeds deze ploeg medewerkers komen versterken. VELE HANDEN MAKEN HET WERK LICHT !

HOE INSCHRIJVEN VOOR DE NEVENACTIVITEITEN : 

Door de groei van het ledenbestand zit de kans er natuurlijk in dat de zitplaatsen op de bus (56, soms 58 personen) vlug zullen ingevuld raken. Daarom is inschrijving enkel nog mogelijk: 

- ofwel door volledige betaling op voorhand (ofwel cash) op één onze organisaties.

- ofwel door storting op rekeningnummer BE31 7765 9860 2255 met vermelding van naam + aantal personen. Vooraleer te storten, doe je best navraag of er nog plaatsen vrij zijn. Dit kan bij Carine of Dany.

De inschrijving is enkel geldig na betaling!

Eenmaal één bus volgeboekt is, is het raadzaam om uw interesse te laten blijken en u te laten noteren op de reservelijst. Zo kan het bestuur overwegen om bijkomende mogelijkheden te onderzoeken, zoals bijvoorbeeld een grotere bus of een tweede bus.

HOE KORTINGBONNEN VERDIENEN?

Per 15 afgestempelde gescande wandelingen in je wandelboekje, heb je recht op één waardebon van € 2,50. Bij voorlegging van dit boekje kan je op onze wandelactiviteiten deze waardebonnen bekomen. De waardebonnen kunnen gebruikt worden voor aankoop van kledij, bij het clubfeest, bij de aankoop van drank op eigen organisaties.

BELANG VAN DE CLUBSPAARKAART

Voor 2024 ( ons jubileumjaar) willen we onze trouwe wandelaars extra belonen door het invoeren van een clubspaarkaart. Per deelname als clublid aan een van onze eigen officiële wandeltochten kan je een stempel bekomen aan de stand afstempeling. Ook bij deelname aan de Nationale Wandeldag in Zonnebeke op 28 april en bij iedere deelname aan onze ééndaagse bus uitstappen bekom je een stempel. Elke stempel is dan goed voor een korting van € 2,00 bij je inschrijving voor ons clubfeest 2024 (23 november).

copyright: 2015: Alle rechten voorbehouden Spartastappers Ardooie