LEDENWERKING 

MEDEWERKING OP ONZE WANDELTOCHTEN

 Als  bestuur zijn we gelukkig dat we iedere keer kunnen rekenen een grote groep medewerkers om onze eigen organisaties tot stand te brengen en te maken dat de deelnemers het naar hun zin hebben als ze in ardooie komen wandelen. Niet alleen de dag van de organisatie zelf zijn deze mensen paraat maar ook bij het uitpijlen en gereedzetten van de zalen en de opkuis kunnen we op hen rekenen. Wie geinteresseerd is kan steeds deze ploeg medewerkers komen versterken. VELE HANDEN MAKEN HET WERK LICHT !
 
 

HOE INSCHRIJVEN VOOR DE NEVENACTIVITEITEN

 Door de groei van het ledenbestand zit de kans er natuurlijk in dat de zitplaatsen op de bus (56 , soms 58  personen) vlug zullen ingevuld raken. Daarom is inschrijving enkel nog mogelijk : 

- na ofwel volledige betaling op voorhand ofwel cash ofwel met bons op één onze organisaties

- ofwel door storting op rekeningnummer BE31 7765 9860 2255 met vermelding van naam + aantal personen. Vooraleer te storten, doe je best navraag bij Carine zo er nog plaatsen zijn!  

Inschrijving is enkel geldig na betaling! 

HOE KORTINGBONNEN VERDIENEN

      Per 15 afgestempelde wandelingen in jullie wandelboekje heb je recht op één waardebon van 2.5€. Bij voorlegging van dit boekje kan je op onze wandelactiviteiten deze waardebonnen bekomen. De waardebonnen kunnen gebruikt worden voor aankoop kledij , clubfeest ,aankoop drank op eigen organisaties.  

 

LEDENKORTINGSKAART

NIEUW dit jaar (2018) is een ledenkortingskaart die alle leden kriijgen bij de ledenhernieuwing. Je kan deze late afstempelen op al onze eigen organisaties en op die manier genieten van een maximale (of gedeeltelijke ) korting op onze verrassingsaktiviteit. Na deze activiteit kan je reeds sparen voor een speciale activiteit van het jaar erop. De BEDOELING IS VAN ONZE ACTIEVE LEDEN EEN EXTRAATJE TE BEZORGEN bij het ondersteunen van onze eigen clubwerking. .