4.1 : LID WORDEN

HOE HERNIEUWEN EN LID WORDEN VOOR 2024

1. Dit kan via deze website, door het formulier in te vullen en te bevestigen met 'indienen'. Na storting of betaling worden de lidkaarten, mutualiteitsattesten enz... aangemaakt en aan u bezorgd, zodra mogelijk.

2. Op een activiteit van de club bij de stand 'secretariaat': de inschrijving wordt dan onmiddellijk geregeld.

3. Door contact op te nemen met het secretariaat. 

Na hernieuwen van uw lidgeld wordt uw huidige lidkaart geactiviteerd tot eind 2024, zorg bijgevolg goed voor uw lidkaart.  

LIDGELD 2024

Het lidgeld voor 2024 bedraagt € 15,00 per lid voor de eerste 2 leden van een gezin en € 12,00 vanaf het derde lid. Voor kinderen jonger dan 12 jaar € 6,00. 

Daarvoor krijgt u bij ons :

-- gratis wandelboekje; je hoeft niet ieder jaar een nieuw boekje te beginnen. De telling loopt gewoon door;

- € 1,50 korting op de wandelingen uit "Walking in Belgium" en een abonnement op "Walking Magazine";

- per 15 gescande wandelingen krijg je een kortingbon van € 2,50 (dit is een korting van € 0,17 per wandeling) te gebruiken voor alle clubactiviteiten, ook voor eten of drank op eigen organisaties, maar niet bij meerdaagse busreizen;

- 4 maal per jaar "Het Spartaantje", ons clubblad per mail (of per post bij aanvraag);

- een goede verzekering;

- aankoop clubkledij aan inkoopprijs;

- voorrang bij deelname aan onze busreizen (één- of meerdaagse);

- een clubspaarkaart waarop je per deelname aan één van onze eigen officiële wandeltochten, aan de nationale wandeldag in Zonnebeke en aan de ééndaagse busreizen een korting van € 2,00 kan verdienen voor de inschrijving van ons clubfeest;

- het inschrijvingsgeld kun je teruggestort krijgen van uw ziekenfonds. Wij zorgen bij aansluiting zelf voor een attest dat je aan je ziekenfonds bezorgt;

- de Walking kan je aankopen aan een verlaagde clubprijs 

- je wordt lid van een goed werkende club, waarin je als clublid altijd bij de bestuursleden terecht kunt met al je vragen of suggesties. 

 Mogen we er bij iedereen op aandringen dat je steeds je lidkaart bij hebt op iedere wandeling en dat je deze spontaan toont bij het inschrijven!

FORMULIER INSCHRIJVING NIEUWE LEDEN

INSCHRIJVING NIEUWE LEDEN: één naam per formulier. Alle velden moeten worden ingevuld tenzij 'ev.' ervoor staat. Wij bezorgen je zo vlug mogelijk je lidkaart(en), en je wandelboekje(s) na betaling van het lidgeld. Vergeet niet op 'indienen' te drukken na het invullen.

copyright: 2015: Alle rechten voorbehouden Spartastappers Ardooie