LID WORDEN.

LIDGELD 2020.

HOE HERNIEUWEN - INSCHRIJVEN VOOR 2020?

1 Dit kan via deze website door het formulier in te vullen en te bevestigen met 'indienen'. Na storting of betaling worden de lidkaarten, mutualiteitsattesten enz... aangemaakt en u bezorgd, zodra mogelijk. 

2 Op een activiteit van de club bij de stand 'secretariaat': de inschrijving wordt dan onmiddellijk geregeld. 

3 Door contact op te nemen met het secretariaat. 

Het lidgeld voor 2020 bedraagt € 15,00 voor de eerste 2 leden van een gezin en € 10,00 vanaf het derde lid.

Daarvoor krijgt u :

- gratis 1 "Walking in Belgium" per adres (beschikbaar vanaf 10 november 2019);

- gratis wandelboekje;

- € 0,50 korting op wandelingen uit "Walking in Belgium".+ abonnement op "Walking Magazine";

- per 15 wandelingen een kortingbon van € 2,50 (dit is een korting van € 0,17 per wandeling) te gebruiken voor alle clubactiviteiten, ook voor eten of drank op eigen organisaties, maar niet bij meerdaagse busreizen;

- 4 maal per jaar "het Spartaantje", ons clubblad;

- een goede verzekering;

- aankoop clubkledij aan inkoopprijs;

- voorrang bij deelname aan onze busreizen (één- of meerdaagse);

- gratis stempelboekje. U hoeft niet ieder jaar een nieuw boekje te beginnen. De telling loopt gewoon door;

- u wordt lid van een goed draaiende club waarin u als clublid altijd bij de bestuursleden terecht kunt met al uw vragen of suggesties;

- het inschrijvingsgeld kunt u teruggestort krijgen van uw ziekenfonds. Wij zorgen bij aansluiting zelf voor een attest dat U aan uw ziekenfonds bezorgt.

OPGEPAST: VANAF 1 JANUARI 2020 ZIJN LIDKAARTEN 2019 NIET MEER GELDIG; bij hernieuwing VOOR 31 DECEMBER 2019 ontvangt u een extra wandelboekje (zolang de voorraad strekt) waarop je kan sparen voor een regenponcho of rugzak; dit boekje is in te wisselen op de provinciale of nationale wandeldagen of op de wandelbeurs in Mechelen..

Mogen we er bij iedereen op aandringen steeds uw lidkaart bij te hebben op iedere wandeling en spontaan te tonen bij inschrijving!

 

 


Formulier INSCHRIJVING LEDEN

INSCHRIJVING NIEUWE LEDEN OF HERNIEUWEN : één naam per formulier . Wij bezorgen zo vlug mogelijk lidkaart , walking en wandelboekjes na betaling lidgeld en/of beantwoorden uw vragen . Vergeet niet op indienen te drukken na het invullen.