1.2 : Info andere activiteiten

BUSREIS LUMMEN: 22 AUGUSTUS 2021.


BUSREIS ASSE: 9 OKTOBER 2021.


BUSREIS SCHILDE: 19 DECEMBER 2021.

Door het annuleren van Antwerpen in de winter hebben we een vervangende wandeling gepland in SCHILDE, de 'Donkeredagentocht'. We vertrekken om 7u aan de Albertzaal. In Schilde kan men kiezen uit diverse afstanden tot 22 km en wandelen in de bosrijke omgeving van de Antitankengracht. Het gemeentepark van Schilde en avontuurlijke kronkelingen in het Provinciaal domein Vriesenhof zijn ander blikvangers van onze laatste busuitstap van het jaar, waarvoor dank aan de Bosgeuzen van de Voorkempen. Meer info volgt later. Wie reeds ingeschreven is en liever annuleert kan dit gerust doorgeven aan het secretariaat. We doen het nodige om de eventueel reeds gestorte deelname terug te bezorgen.   


VIERDAAGSE MOEZEL: 26-29 MEI 2022

Moezel 2010
Moezel 2010

We waren al eerder in 2010 en 2013 te gast in Hotel Rebstock in Bruttig Fankel bij onze wijnboer Ostermann. Alle 58 plaatsen zijn ingenomen, maar je kan je naam laten opnemen in de reservelijst voor het geval dat... Meer info lees je in onderstaand document 

LENTEREIS FELDTHURNS: 10-17 JUNI 2023

Geislermassief (zomer 2018)
Geislermassief (zomer 2018)

Na het succes van onze winterreis willen we jullie allen laten genieten van de prachtige Dolomieten op het einde van de lente. De periode waar de alpenweiden op hun mooist zijn, de fruitgaarden in de dalen en op de flanken weelderig tieren en waar het optimaal genieten is bij een heerlijke temperatuur in een betoverend natuurlandschap. Voor deze reis moeten we ons beperken tot maximaal 53 deelnemers. Het is nog vroeg, maar wie zijn interesse laat blijken krijgt voorrang voor een zitje in de bus. Ook hier zijn de zitjes al voor meer dan de helft ingenomen (nu nog 3 plaatsen vrij).  

copyright: 2015: Alle rechten voorbehouden Spartastappers Ardooie